«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις. Μια ιστορία η οποία εδώ και λίγο καιρό γράφεται σε νέο πόστο, πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε σούπερ κεντρικό, άνετο και αεράτο χώρο που σε στέλνει ταξιδάκι μέχρι το μακρινό και πολύχρωμο Μεξικό. Το φαντασμαγορικό σκηνικό υλοποιείται και εδώ με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, πολλές ζωγραφιές στους τοίχους και τη χαρακτηριστική αύρα του χειροποίητου που φανερώνει ιδιαίτερο μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τώρα το καλοκαίρι, βέβαια, οι πόρτες του μαγαζιού ανοίγουν διάπλατα, επιτρέποντας στη χαρούμενη έθνικ ατμόσφαιρα να ξεχυθεί στον πολύ ζωντανό πεζόδρομο, μαζί ασφαλώς με τις μεξικάνικες σπεσιαλιτέ που όλοι αγαπάμε: guacamole, huevos rancheros, burritos, nachos, quesadillas, tortillas, ζουμερά burgers αλλά και ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας από γειτονικές γευστικές κουλτούρες, όλα φτιαγμένα στο χέρι με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό! - εικόνα 1

Η μπάρα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με παγωμένες Margaritas, δροσιστικές Palomas και πολλά ακόμα κοκτέιλ, αλλά και μια συλλογή από εκλεκτές tequilas, παρασύροντας τη δράση να κρατήσει μέχρι αργά. Βοηθάνε άλλωστε σε αυτό τα latin tunes από DJ κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, τα σταθερά live με νοτιοαμερικάνικη μπάντα κάθε 15 ημέρες και οι πολύ δημοφιλείς Happy Mondays με 1+1 cocktail κάθε Δευτέρα. Στην «Agavita Cantina Mexicana» αγαπούν όμως εξίσου και τους μικρούς επισκέπτες, με ειδικά πιάτα για παιδιά, ενώ πλέον μας φέρνουν τις γεύσεις τους και στο σπίτι με υπηρεσία delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Agavita

Λεωφ. Δεκελείας 86, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.