And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού.

And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού. Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με ένθετες πολιτιστικές εκδηλώσεις κι ένα τρίμηνο μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, το «Zaz» συνεχίζει να πειραματίζεται και να διευρύνει τους ορίζοντές του ανανεώνοντας τα πιάτα του και λανσάροντας μια καινούργια λίστα κοκτέιλ.

Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος του νεοκλασικού με την περιποιημένη βλάστηση ανοίγει την όρεξη για δροσερά μπολ και σαλάτες, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε burrata με προζυμένιο ψωμί και μπολ σολομού με μάνγκο, φαγόπυρο και φρέσκα αρωματικά. Στα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, πάλι, συναντάμε fusion ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, όπως ταλιάτα με φάβα wasabi, wakame και σουσάμι αλλά και τραγανές γαρίδες γαρνιρισμένες με μεξικάνικη σάλτσα pico de gallo, αβοκάντο και κόλιαντρο.

And it's «ZAZ» like heaven! - εικόνα 1

Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, ξεκινώντας από προτάσεις για brunch και specialty coffee με δικό τους χαρμάνι και κλείνοντας με αρωματικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε το δικό τους B2B Zaz on με τζιν infused με λεμονόχορτο και κόκκινο πιπέρι, λάιμ, σιρόπι βασιλικού και grapefruit bitters για καλοκαιρινά vibes ή επιλέξτε μία από τις 70 ετικέτες της wine list με κρασιά μικρών οινοποιείων.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.