Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Πώς θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί;

Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Το «Vintage», το δημοφιλές wine bar του κέντρου, μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες. Στη λίστα του, που είναι από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, κατάφερε να συγκεντρώσει εξαιρετικές ετικέτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο οινικό κόσμο, ενώ πρώτο λάνσαρε και χρησιμοποίησε το Coravin για το σερβίρισμα σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών.

Τώρα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, συστήνοντας την υπηρεσία «delivery per glass». Κάντε εικόνα να είστε με την παρέα σας στον κήπο, ή τη βεράντα και να μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι από το κρασί που σας αρέσει! Ο καθένας μάλιστα μπορεί να έχει όποιο επιθυμεί, από μια λίστα με 30 επιλεγμένες ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα. Επιπλέον, μπορείτε να συνοδεύσετε τι επιλογές σας με διαλεκτά τυριά και αλλαντικά από μικρούς ντόπιους παραγωγούς, ή με κάποια από τα κλασικά πιάτα του «Vintage».

Οι παραγγελίες για το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές γίνονται μέσα από τις δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ενώ αν κάποιος τα παραλάβει από το wine bar, έχει έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.