Νηστεία με γλυκιά φινέτσα στο «Winter Garden»

Σε νηστίσιμους γευστικούς ρυθμούς εισέρχεται τέτοιες ημέρες παραδοσιακά η «Μεγάλη Βρεταννία», με σπέσιαλ γλυκά διά χειρός Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Νηστεία με γλυκιά φινέτσα στο «Winter Garden»

Σε νηστίσιμους γευστικούς ρυθμούς εισέρχεται τέτοιες ημέρες παραδοσιακά η «Μεγάλη Βρεταννία», ασφαλώς με το απαράμιλλο στιλ και την κλάση που αρμόζει στο grand hotel της πλατείας Συντάγματος. Στο πανέμορφο «Winter Garden City Lounge» μας περιμένει μια σειρά από νηστίσιμα γλυκά διά χειρός του ταλαντούχου pastry chef του ξενοδοχείου Ευγένιου Βαρδακαστάνη: λαχταριστοί λουκουμάδες με διάφορες επιλογές συνοδευτικών όπως θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό βανίλια αλλά και compote από φρούτα του δάσους με stevia. Από το γλυκό μενού δεν λείπουν ακόμα ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με αμύγδαλα και σταφίδες και ο χαλβάς από ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.