Τσικνοπέμπτη αλλιώς στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένεκα της ημέρας, το εστιατόριο με την συναρπαστική θέα μένει ανοιχτό μέχρι αργά και βάζει στο μενού του μοσχομυριστές νοστιμιές.

Τσικνοπέμπτη αλλιώς στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Τσικνοπέμπτη έχει παραδοσιακά το δικό της εθιμοτυπικό στο πολύ όμορφο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με τη συναρπαστική θέα στον Ιερό Βράχο από τις μεγάλες τζαμαρίες. Κάνοντας την εξαίρεση στο σύνηθες ωράριο του, μας υποδέχεται στις 20/2 από τις 8 το βράδυ και μετά με ζωντανή μουσική κι ένα ειδικό μενού που τιμά την παράδοση γεμάτο επιλογές για να διαλέξουμε. Μιλφέιγ από φιλετάκια μοσχαρίσια με αφράτο ψωμί στη σχάρα, σαγανάκι κανταΐφι με γραβιέρα Κρήτης, μέλι θυμαρίσιο και φιστίκι Αιγίνης και άλλα ορεκτικά και σαλάτες κάνουν την αρχή και δίνουν πάσα σε κρεατονοστιμιές σαν τα αρνίσια παϊδάκια ή μπιφτέκια στη σχάρα, τα χοιρινά μπριζολάκια με πατάτες baby και χόρτα εποχής αλλά και μια ποικιλία από λουκάνικα ή κρεατικά για τις μεγάλες παρέες. Όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα το κρέας περιμένει ένα κοντοσούβλι λαχανικών με βινεγκρέτ από βαλσαμικό ξύδι, ενώ το γλυκό φινάλε έρχεται με παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες στο 2109000915 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.