Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου. Την αυλαία σηκώνει στις 13/2 ένα wine event με επίτιμο προσκεκλημένο το οινοποιείο “Αμπελώνες Βατίστα” από τη Λακωνία. Η Μαρία Βατίστα θα παρουσιάσει τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος (το λευκό «Ορίζων», το «Βατίστα ροζέ» και το ερυθρό «50-50»), προσφέροντας μάλιστα ειδικά για τη βραδιά το δεύτερο ποτήρι ή τη δεύτερη φιάλη δωρεάν σε όσους επιλέξουν να τις δοκιμάσουν.
Την Πέμπτη 27/2 σειρά έχει ένα σπέσιαλ wine dinner με τα κρασιά του οινοποιείου “Αμπελώνες Ζαχαριάς” από τη Νεμέα. Ο sommelier του «Monk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο chef Παναγιώτης Βασιλάτος θα παντρέψουν ειδικά για τη βραδιά γεύσεις και οίνο σε ένα ειδικό μενού 6 σταδίων (€ 33 / άτομο), προτείνοντας για παράδειγμα το “Αγιωργήτικο Ροζέ Βιολογικό” σε συνδυασμό με ένα ραβιόλι με καβούρι ή το ερυθρό “Συναστρία” παρέα με μια τάρτα τυριού με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Σημειώστε τέλος, το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Μαγικό Κόσμο του Κρασιού” που έρχεται από τις 23/2, χωρισμένο σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους με εισηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις οινικές γνώσεις τους (κόστος σεμιναρίου € 180 / άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.