To «ZaZ» ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική για 80 ημέρες

Ένα σπέσιαλ μενού μύησης στην καυτή νοτιοαμερικάνικη κουζίνα σερβίρει το όμορφο all day στέκι της Παλλήνης.

To «ZaZ» ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική για 80 ημέρες

Ένα σπέσιαλ μενού μύησης στην καυτή νοτιοαμερικάνικη κουζίνα σερβίρει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο all day στέκι της Παλλήνης. Στον ένθετο κατάλογο, που θα δίνει το «παρών» στα τραπέζια για δύο περίπου μήνες, οι προτάσεις εμπνέονται από το Μεξικό και το Περού μέχρι την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία, φτιάχνοντας ένα ενδιαφέρον γευστικό μωσαϊκό.

Την αρχή κάνουν ενδιαφέρουσες σαλάτες κι από εκεί και πέρα σειρά έχουν οι πολύχρωμες tex mex λιχουδιές –από spicy burritos και enchiladas μέχρι tostadas με γαρίδα και pico de gallo αλλά και ιδιαίτερα tacos με κοτόπουλο ή χοιρινό Iberico με μαρμελάδα από καυτερές πιπεριές, ανανά και κόλιανδρο. Η μοδάτη κουζίνα του Περού εκπροσωπείται με ένα σεβίτσε λευκού ψαριού, με μοσχολέμονο, γλυκοπατάτα, καλαμπόκι και κρεμμύδι, καθώς και δυο ειδών σουβλάκια anticucho (γαρίδα και κοτόπουλο), ενώ δεν λείπει μια μικρή ενότητα αφιερωμένη στα κρεατικά. Γλυκό φινάλε με churros πασπαλισμένα με περουβιανό κακάο αλλά και μιλφέιγ με σάλτσα καραμέλας αρωματισμένη με τσίλι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.