Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Στους ρυθμούς της μεξικάνικης Ημέρας των Νεκρών μας παρασέρνουν με σούπερ πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης.

Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Είναι η μέρα που σύμφωνα με την μεξικάνικη παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη και οι οικείοι τους τους καλωσορίζουν με λατινοαμερικάνικο πάθος, δίνοντας το σύνθημα για fiesta σε ολόκληρο τον κόσμο. Στους ρυθμούς της Dia de los Muertos μας παρασέρνουν με κεφάτα πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, σαν το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς, το «Mamacita» στο κέντρο και τα «Amigos» σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Dos Hermanos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 1

Με live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές αλλά και special cocktails (Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita) μας υποδέχεται το all time classic μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς την Πέμπτη 31/10 από τις 8 μ.μ. και μετά. Τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο ένα τραπέζι για 4 άτομα.

Mamacita

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 2

Στο κέντρο, το πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, συντονίζεται στους ρυθμούς της Dia de los Muertos με δύο πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο (2 & 3/11), με face painting, live με μεξικάνικα συγκροτήματα αλλά και άφθονα κοκτέιλ για να ανάψει το μεξικάνικο κέφι.

Αmigos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 3

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 6/11 στη Νέα Σμύρνη και στις 7/11 στη Γλυφάδα με δύο ξεχωριστές βραδιές στις οποίες live salsa, face painting καθώς και η signature Margarita στην ειδική τιμή των €5 έχουν την τιμητική τους.


Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.