Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Η νέα σεζόν έφερε ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες.

Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Πάνε περίπου 25 χρόνια που το «La Strega» ξεκίνησε την πορεία του από το Φάληρο, η οποία γράφεται πλέον στα μαγαζιά της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης. Η νέα σεζόν έφερε μάλιστα ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες, που ανοίγονται από την πίτσα και την pasta προς τα μπέργκερ και τα tex mex classics κάνοντας όμως χώρο και για τα εκλεκτά κρεατικά.

Έτσι, μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα γεύσεις του κόσμου, κάνοντας για παράδειγμα την αρχή με crispy μανιτάρια porto bello που συνοδεύονται με ζεστή σος κρέμας τυριού με λευκή τρούφα όπως και τα χειροποίητα nachos με πολλά και διαφορετικά toppings. Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει μια πίτσα Milano με καλή μοτσαρέλα, καπνιστές νότες από τυρί scamorza, λεπτές φέτες σαλάμι και φρέσκια ρόκα ή μια pasta Guanciale al Pepe για όσους αγαπούν την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, ενώ στην ενότητα των κρεατικών αξίζει να ποντάρετε σε ένα rib eye steak από Black Angus ή μια ταλιάτα που γαρνίρεται με σος τσιμιτσούρι και ζυμαρικά νιοκέτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Strega (La)

Χρ. Σμύρνης 8, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.