«Dirty Μάνη»: σουβλάκι αλλιώς στο Κουκάκι

Όπως ίσως μαντεύετε από το όνομά του, πρόκειται για το street αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου «ΜάνηΜάνη» που θυμίζει κομψό food truck και θα βρείτε μόνιμα σταθμευμένο στο Κουκάκι.

«Dirty Μάνη»: σουβλάκι αλλιώς στο Κουκάκι

Όπως ίσως μαντεύετε από το όνομά του, πρόκειται για το street αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου «ΜάνηΜάνη» που θυμίζει κομψό food truck και θα βρείτε μόνιμα σταθμευμένο στο Κουκάκι. Ο Αλέξανδρος Φουρούλης αντιμετωπίζει το πολύπαθο θέμα σουβλάκι με ποιοτική διάθεση, φέρνοντας όλα τα κρεατικά από μια μικρή φάρμα στην αγαπημένη του Μάνη, όπως άλλωστε και το λάδι και τις πατάτες που τηγανίζονται επί τόπου.

Στον κατάλογο θα βρείτε διάφορες ιδέες για σουβλάκι τυλιχτό ή μη, όπως το κλασικό καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο μαριναρισμένο σε χειροποίητη μαγιονέζα, πίτες με κοτόπουλο καλαμάκι, χοιρινό καλαμάκι ή γύρο χοιρινό, πίτες pocket (ήτοι σκεπαστές) με ανατρεπτικές γεμίσεις όπως εκείνη με σύγκλινο σχάρας, πουρέ σύκου, λιαστή τομάτα, αρωματικό τυρί βοτάνων, καπνιστή μελιτζάνα και ρόκα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η τραβηχτή, η signature πίτα της Μάνης με χοιρινό καλαμάκι, κεφαλοτύρι και αφρίνα Ταινάρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Dirty Μάνη

Δημητρακοπούλου 5, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.