Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και πολύ λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, να φας καλά και να περάσεις τέλεια.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο του «Riviera Coast» είναι προορισμός και αφετηρία για ταξίδια στα γοητευτικά νερά της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, με μια πολύ δροσερή γκασπάτσο λαχανικών με φρέσκια ντομάτα και μπρουσκέτες σκόρδου, ένα φανταστικό καρπάτσιο ξιφία με φύκια wakame και σορμπέ λεμονιού, ζυμαρικά δικής τους παραγωγής, όπως τα μαύρα ταλιολίνι με αχινό, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού, χωρίς να λείπουν οι εκλεκτές κοπές κρεάτων, που ψήνονται εξαιρετικά σε φούρνο Josper, και το φρέσκο ψάρι.

Στο all day cafe-bar ερχόμαστε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με θέα στη θάλασσα, για υπέροχα γλυκά όπως το μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι (τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, στο δικό τους ζαχαροπλαστείο) και πολύ ωραία πίτσα με παραδοσιακό ιταλικό ζυμάρι, που ψήνεται σε ειδικό φούρνο κι έρχεται πάντα αχνιστή και μυρωδάτη.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 2

Τα βράδια ο χώρος γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, η θέα στη φωτισμένη ακτογραμμή συναρπάζει και οι στιλάτες μουσικές συναντούν τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως το Summer Trip, με ρούμι, αγαύη, ανανά, μανταρίνι, πιπεράτες νότες βασιλικού και τζίντζερ, και το Acapulco, που παντρεύει τη βότκα με το σιρόπι bubble gum και τα raspberries. Σέρβις, όπως πάντα, πολύ καλό και σημαντική η δυνατότητα για φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του πολυχώρου πάνω στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.