Ο Ebbe Vollmer στο «Fuga»

Συνέχεια στα Jam Sessions δίνει ο Δημήτρης Κατριβέσης που υποδέχεται τον διάστερο σεφ για μια βραδιά με τη γεύση του Μεξικό στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Ebbe Vollmer στο «Fuga»

Συνέχεια στα Jam Sessions δίνει ο Δημήτρης Κατριβέσης που υποδέχεται τον διάστερο σεφ Ebbe Vollmer στην κουζίνα του «Fuga». Tην Τετάρτη 29 Μαΐου οι δύο σεφ θα συμπράξουν για τη δημιουργία ενός μενού degustation-φόρος τιμής στην κληρονομιά και τις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικό που αγαπούν εξίσου, και θα σερβιριστεί στην boheme ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής εκδοχής του εστιατορίου στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Τα μεξικάνικα βολτ θα ανεβάσουν τα signature cocktail του πολυβραβευμένου Αχιλλέα Πλακίδα με βάση την τεκίλα Casamigos. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και το μενού κοστίζει € 80 κατ'άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.