Νέα... «Γη» στη Γλυφάδα

Τα πέντε του χρόνια στη raw και vegan σκηνή της πόλης συμπλήρωσε πρόσφατα το ευρύχωρο και ηλιόλουστο χορτοφαγικό στέκι, και το γιορτάζει με νέο πρόσωπο και γεύσεις.

Νέα... «Γη» στη Γλυφάδα

Τα πέντε του χρόνια στη raw και vegan σκηνή της πόλης συμπλήρωσε πρόσφατα το ευρύχωρο και ηλιόλουστο χορτοφαγικό στέκι, και το γιορτάζει με νέο πρόσωπο και γεύσεις. Χειροποίητα ξύλινα τραπέζια, χαρούμενα υφάσματα στις αναπαυτικές καρέκλες άνετοι καναπέδες με πολύχρωμα μαξιλάρια δίνουν το στίγμα της ανανέωσης, μαζί με τα νέα πιάτα που προτείνει η Άννα Χοχλάκη. Νισουάζ με «αυγό» από αμύγδαλα και κάσιους, μανιταρόσουπα με καραμελωμένα agaricus, «ρύζι» από παστινάκι και κουνουπίδι, χορτοφαγικό raw korma, μενταγιόν porto bello με Τζαμαϊκανά μπαχαρικά είναι κάποια από αυτά, που σερβίρονται όλη μέρα παρέα με φρέσκους χυμούς και smoothies, θρεπτικά chia bowls αλλά και ωμοφαγικά γλυκά.

Περισσότερες πληροφορίες

Γη

Γρ. Λαμπράκη 69, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.