Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» που μόλις άνοιξε στην Πραξιτέλους.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των «Altamira» που μόλις άνοιξε σε έναν ζεστό χώρο στην Πραξιτέλους. Ο κατάλογος αφηγείται τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, με τους σταθμούς, τα πρόσωπα και φυσικά τα γευστικά λάφυρα να εμπνέουν multi culti προτάσεις σε στιλ «μιγαδικό»: τα yoonaan pacora είναι ινδικά κεφτεδάκια λαχανικών με φέτα και τσάτνεϊ ντομάτας, τα noodles έρχονται με σάλτσα τριών τυριών, τζίντζερ και λευκό κρασί, η δε «quesadilla που ταξιδεύει» σερβίρεται με μια σαλάτα προς τιμήν της ισπανίδας βασίλισσας Isabella που χρηματοδότησε τα ταξίδια του Κολόμβου και άλλων εξερευνητών.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Πραξιτέλους 6, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.