Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go με σύνθημα «Κάλλιο Ρόμβης και στο χέρι»!

«Λωτοφάγος The Salad Island»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 1

Στο Νο 13, έκανε ντεμπούτο κατά τα τέλη του καλοκαιριού το salad bar που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Κωνσταντάτος, προτείνοντας ευφάνταστες σαλάτες όπως αυτή με πέστροφα, φακές, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι και ραπανάκι, μαζί με κρασιά αρωματισμένα in-house με μπαχαρικά, μυρωδικά και μέλι.

«Smak.»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 2

Στο Νο 21, ζύμη αργής ωρίμανσης και γρήγορο ψήσιμο σε καυτή πέτρα είναι τα βασικά συστατικά για πίτσες και πεϊνιρλί σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές: πεϊνιρλί με τσαλαφούτι και μοσχαρίσιο κιμά ή σουτζούκι Δράμας για τους μερακλήδες, πίτσα με γκοργκοντζόλα ή καλτσόνε με σοκολάτα και κομμάτια φράουλας για τους γλυκατζήδες κ.ά.

«TYCO - Take Your Cocktail Out»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 3

Στο Νο 11, παίρνουμε τα κοκτέιλ μας to go από το λιλιπούτειο μπαράκι που κάνει πλέον και ντελίβερι τις signature προτάσεις του Γιάννη Σταυρουλάκη, όπως το spicy #9 με ουίσκι, γλυκοπίπερο και bitter πορτοκαλιού, το γλυκό κι εξωτικό #5 με τεκίλα, κρέμα καρύδας και ανανά και το low ABV #2 με τζιν, χυμό λεμονιού και τόνικ.


Περισσότερες πληροφορίες

Smak. Athens

Ρόμβης 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.