Η vegan πλευρά των «Wagamama»

Ένα νέο vegan menu –«χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση»– λανσάρουν αυτές τις ημέρες τα δύο αγαπημένα πολυασιατικά στέκια της πόλης.

Η vegan πλευρά των «Wagamama»

Ένα νέο vegan menu –«χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση» όπως λέει και το μότο τους– λανσάρουν αυτές τις ημέρες τα «Wagamama» σε Κηφισιά και Μαρούσι (Golden Hall). Έτσι λοιπόν, πλάι στις ιαπωνικές και ευρύτερα ασιατικές γεύσεις, σήμα κατατεθέν της διάσημης βρετανικής αλυσίδας, προστίθενται λ.χ. το kare burosu (ένα ramen Omakase με udon noodles σε ζωμό λαχανικών με κάρι, τόφου με μπαχαρικά, μανιτάρια, κόλιαντρο και πιπεριές τσίλι), dumplings στον ατμό με λαχανικά αλλά και μια vegan τάρτα λεμονιού με τραγανό μπισκότο και κρέμα από φρέσκα λεμόνια. Θα τα συνδυάσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς αλλά και vegan βιολογικά κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.