Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» σας περιμένει στα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου όλο τον Σεπτέμβριο με μενού που θα σας φτιάξουν την διάθεση και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Το Taste ’n’ Dine ξεκίνησε με γεύσεις καλοκαιριού. Τώρα η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», συνεχίζεται και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μετά τις διακοπές.

Τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες της εποχής και της επαναφοράς στην πόλη, και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Έτσι λοιπόν η «La Pasteria» προτείνει κάθε Τετάρτη του μήνα όλα τα ζυμαρικά της με έκπτωση 50%. Το «Pastis» έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια σαλάτα «super food», με κινόα, cranberries και ηλιόσπορους, σολομό σχάρας με πολύχρωμη κινόα καθώς και παγωτό αλμυρή καραμέλα και κοστίζει € 25/άτομο (με ένα ποτήρι λευκό κρασί).

Στην ίδια λογική κινούνται και το «Πρυτανείον Gold» και το «Wagamama»: στο set menu (€ 30 ανά άτομο) του πρώτου σάς περιμένουν σπιτικά καπνισμένος σολομός με μελιτζανοσαλάτα, ριζότο με πορτσίνι και κρέμα τρούφας, φιλέτο χοιρινού γεμιστό με προβολόνε κι ένα τιραμισού και σε εκείνο του δεύτερου (€ 16,90) ένα ασιατικό ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο –το δημοφιλές chicken katsu curry π.χ. ή τα yakisoba με κοτόπουλο, γαρίδες, αβγό και λαχανικά– και μια τάρτα με yuzu, με γλυκό βατόμουρο και φρέσκια μέντα. Διαβάστε περισσότερα στο www.tastendine.gr.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Pastis Brasserie

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι (εμπ. κέντρο Golden Hall, 2ος όροφος)
  • Εστιατόρια

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.