Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Κλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova στα ηχεία.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Kλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δεκελέων αυτό το μικρό εστιατόριο που αποφάσισε να πλουτίσει το γευστικό μωσαϊκό γύρω από μετρό του Κεραμεικού με χοιρινό satay, massaman curry, pad thai, pad krapow, ψάρι με κόλιαντρο και πικάντικη σάλτσα φιστικιού και πολλά ακόμη. Στο «Τhai Zab» τα πιάτα του Ταϊλανδού σεφ Salad «Den» Simla θα σας συστηθούν σε έναν λιτά διακοσμημένο χώρο με σύγχρονο χαρακτήρα, σε σχεδιασμό της Groupo Decorativo, που δένει την πέτρα και τον βιομηχανικό καμβά του παλιού κτιρίου με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην Ταϊλάνδη, όπως το μοτίβο της ταπετσαρίας, τα φωτιστικά-καλάθια και τα μπορντό-χρυσά φανάρια. Με το soundtrack να κινείται χαλαρά μεταξύ jazz, bossa nova, swing και tango, το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ... κλασικά εξωτικά, από Mai Thai σε Singapore Sling κι από κει σε ένα Mojito. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Τhai Zab

Δεκελέων 22, Γκάζι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.