Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 1
Ο κήπος του «Όμικρον»

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανάμεσα στους φοίνικες, τα λουλούδια και τα παρτέρια με τα μυρωδικά, θα χαρείτε τον παιχνιδιάρικο κύβο του Ρούμπικ που ο Μίλτος Αρμένης έχει φτιάξει με κύβους από καρπούζι και πανακότα φέτας, «χαβιάρι» μπαλσάμικου, λάδι δυόσμου και κρεμμύδι, το μπουρδέτο με τσιπούρα, τα ντάμπλινγκ παστιτσάδας και τον γύρο προβατίνας «αλλιώς». Μετά όμως το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο θα κλείσει, για να ανασχεδιαστεί πλήρως και να επιστρέψει ανανεωμένο τόσο στιλιστικά όσο και γευστικά.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 2
Ο Μίλτος Αρμένης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξανανοίξει τις πόρτες του, ο χώρος της Νέας Ερυθραίας θα κινείται σε δύο διαφορετικούς άξονες: πέρα από το «Όμικρον», το οποίο θα συνεχίσει στη δημιουργική λογική που του χάρισε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2018, εξελίσσοντας την κουζίνα του, θα δημιουργηθεί και ένα tapas bar όπου ο ταλαντούχος Ισπανοκερκυραίος σεφ θα συνδυάζει σε ισπανικά τάπας και ελληνικούς μεζέδες, με το καινούργιο concept να συμπληρώνουν τυριά από την Ιβηρική και από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Στην ουσία μιλάμε για δύο αυτόνομους χώρους με χωριστές εισόδους, καθένας από τους οποίους θα έχει και το κομμάτι κήπου που του αναλογεί – περιμένουμε να τους δούμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.