Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας

Τα «Palmie Bistro» θα τα βρεις διάσπαρτα στην Αθήνα και μόλις τα επισκεφτείς θα καταλάβεις γιατί είναι παντού.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας

Πρωινός καφές και φανταστικά κρύα ροφήματα, ελαφρύ lunch break, όπως επιτάσσει ο καιρός για τις καλοκαιρινές βόλτες, after office drinks και fingerfoods, πληθωρικά σνακ με έμπνευση από την Ελλάδα και τον κόσμο, grills και ποικιλίες για παρεΐστικες εξόδους. «Κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα... συναντηθείτε!»

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 1

Το διόλου τυχαίο σλόγκαν των «Palmie bistro» σηματοδοτεί επί της ουσίας τη φιλοσοφία της δυναμικής αλυσίδας caf-εστιατορίων που εδώ και δεκαετίες έχει κερδίσει το κοινό με τη σταθερή ποιότητα των γεύσεων, τις νέες ιδέες, το μοντέρνο φιλικό περιβάλλον και τις καλές τιμές. Το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές σε διαφορετικές γωνιές της πόλης αλλά και της χώρας, και πρόσφατα κάναμε ξανά το crash test στο «Palmie bistro» στο όμορφο νεοκλασικό της οδού Ευαγγελιστρίας, στην καρδιά της πόλης, με τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο, κι επιβεβαιώσαμε ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 2

Το σέρβις είναι εξυπηρετικό και γρήγορο, από τον κατάλογο δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, το περιβάλλον έχει vibe αλλά και ησυχία, ανάλογα με το τι αναζητάς, ό,τι φτάσει στο τραπέζι σου είναι ελκυστικό στο μάτι, γευστικό και value for money. Οι σπεσιαλιτέ συνδυάζουν την comfort αίσθηση με τις τοπικές κι έθνικ γεύσεις, με επιλογές όπως το bestseller κοτόπουλο Ήπειρος με χυλοπίτες και ντοματίνια αλλά και η πίτα πριβέ με σοταρισμένο χοιρινό κόντρα φιλέτο και κρεμμύδια λιονέζ, ψημένα σε μπαλσάμικο, που τυλίγεται σε πίτες με τυρί και συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες και ντρέσινγκ γιαουρτιού.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 3

Οι παρέες μοιράζονται νοστιμιές όπως μόνζα, δηλαδή πίτα από καλαμπόκι με λιωμένη μοτσαρέλα, μπέικον, ντοματίνια και ρίγανη, κεφτεδάκια της μαμάς με δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού και, βέβαια, πολλές επιλογές σε μπέργκερ (ιδιαίτερη γεύση το νέο New York Burger) και grill (κεφτέσι κοτόπουλου πάνω­ σε ζεστή κυπριακή πίτα, έχετε δοκιμάσει;). Ιδιαίτερη είναι και η ποικιλία σε καφέδες και κρύα ροφήματα, όπως το προκλητικό Ole@Ole Palmieccino βανίλιας χωρίς καφεΐνη, με τριμμένο μπισκότο και σιρόπι φράουλας, παγωτά και σνακ, ενώ δεν λείπουν οι χυμοί, τα κοκτέιλ και οι παγωμένες μπίρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Palmie Bistro

Πλατεία Βικτωρίας 5, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Escape Center, Ίλιον
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ιοφώντος 29-31, πλ. Κάραβελ, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Εμπορικό Κέντρο Τhe Mall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Θηβών 228, Village Park Ρέντη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισίας 41-45 (Αvenue Center), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Γρέγου 58Β, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.