Food to make you feel good

Γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά σε δύο μοντέρνους χώρους με χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση. Ναι, για τα «Wagamama» λέμε.

Food to make you feel good

Τα εστιατόρια που μας έμαθαν το casual ασιατικό­ soul food υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με θετική ενέργεια και νέες γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά, τις οποίες απολαμβάνουμε όλη μέρα στους δύο μοντέρνους χώρους τους με τη χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση.

Food to make you feel good - εικόνα 1

Στο επίκεντρο του νέου μενού βρίσκονται θρεπτικά, ελαφριά και χαμηλά σε θερμίδες πιάτα, που υπηρετούν το μότο «positive eating, positive living», όπως η pad Thai salad με κοτόπουλο, τζίντζερ και γαρίδες πάνω σε ανάμεικτα λαχανικά με ντοματίνια, mangetout, πίκλα παντζάρι, τριμμένο φιστίκι και ντρέσινγκ nuoc cham με τζίντζερ μίσο ή το nuoc cham tuna, με φιλέτο τόνου πάνω σε κινόα, κέιλ, γλυκοπατάτα, φασόλια ενταμάμε και κρεμμύδι.

Food to make you feel good - εικόνα 2

Συνοδέψτε τα με τους signature φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών που αποτοξινώνουν και δίνουν ενέργεια και θα έχετε ένα νόστιμο, ποιοτικό και προσιτό γεύμα που ταιριάζει με τη διάθεση ανανέωσης της εποχής. Στο «wagamama» του Golden Hall θα χαλαρώσετε μετά τη βόλτα σας στα μαγαζιά του πιο κομψού εμπορικού κέντρου της πόλης με άνετο χώρο στάθμευσης, ενώ στο brunch της Κηφισιάς θα πιάσετε τον παλμό της αρχοντικής συνοικίας πάνω στον πιο εμπορικό δρόμο.

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, Μαρούσι, 2106836842 / Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, 2108013100 / www.wagamama.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.