To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 1

Ακριβώς πάνω στην καταπράσινη Πλατεία Ελευθερίας, το Mammoth slow food με τα τραπεζάκια του κάτω από τα δέντρα είναι ένα από τα μυστικά των Βριλησσίων, καθώς οι locals το επιλέγουν ακόμη και για το καθημερινό γεύμα τους κι εγγυημένο σπιτικό take away ή delivery (σε μεγάλο εύρος των βορείων προαστίων).

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 2

Στο χώρο που έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Bela Louloudaki και θυμίζει ιταλικό ντιζάιν της δεκαετίας του ’70, η πληθώρα χρωμάτων σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς φτιάχνει ένα περιβάλλον δυναμικό κι ευχάριστο, ιδανικό για χαλαρά, προσιτά και προπαντώς νόστιμα γεύματα με φίλους ή την οικογένεια. Η κουζίνα ασπάζεται το πνεύμα του κινήματος slow food και ψάχνει τις καλές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 3

Το μενού βασίζεται σε έναν εκλεκτικό συνδυασμό πιάτων που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια της κουζίνας του κόσμου, με επιλογές όπως χταπόδι με κρασί και μέλι σε φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, σολομό ψητό με μέλι σε σαλάτα φακής με βιολογική κινόα, μπιφτέκι φακής και λαχανικών με ρύζι μπασμάτι αλλά και ποικιλία σε special burgers, power salads και χειροποιήτες πίτες ημέρας. Σύντομα το Mammoth θα ανοίγει από το πρωί με καφέ κι επιλογές για πρωινό, brunch αλλά και κοκτέιλ.

Θέτιδος 1, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια, 2106131180, www.mammoth-slow-food.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Mammoth slow food

Θέτιδος 1, Βριλήσσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.