Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

«MYTHOS BY DIVANI»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Δωδεκανησιακή κακαβιά και ασιατικά dumplings με θαλασσινά, θαλασσινά ριζότι και ζυμαρικά και μυλοκόπι σοτέ με κρέμα κουνουπιδιού παρά θίν’ αλός, σε ένα πολύ γοητευτικό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας απέναντι από το ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace & Thalassο»: το εστιατόριο «Mythos by Divani» απλώνει για άλλη μια χρονιά τα τραπέζια του στην προβλήτα ούτως ώστε να τρως σε ατμόσφαιρα ευχάριστης πολυτέλειας, με το κυματάκι να σκάει μυοχαλαρωτικά δίπλα σου. Εκεί, στο team της κουζίνας, κι ο Σάββας Ληχανίδης, που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του φετινού Masterchef.

«Μalabar» & «Patio»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Σε ρυθμό καλοκαιριού και το κοσμοπολίτικο «The Margi». Το μεν «Malabar», το επίσημο opening party του οποίου είναι αυτή την Πέμπτη 24/5, έχει πιάσει το γνωστό ζηλευτό πόστο πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές αποκαλύπτοντας τη θερινή όψη της κουζίνας του. Το δε «Patio», βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο για τις επιδόσεις του, έχει επιστρέψει στην εσωτερική, βαμμένη στα χρώματα της τερακότας αυλή, με τον Παναγιώτη Γιακαλή να προτείνει και φέτος δύο διαφορετικά menu degustation, το ένα ελληνότροπο με πιάτα που τείνουν να γίνουν classics –όπως η μους αχινού και ο μπακαλιάρος με αβγολέμονο μάραθου– και το άλλο μεσογειακών αποχρώσεων, με καινούργιες εμπνεύσεις του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.