«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Το μικρό, στιλάτο tortilla bar που φύτρωσε πρόσφατα στο κέντρο βλέπει το street food με άλλη ματιά.

«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Σ’ αυτό το μικρό, στιλάτο tortilla bar που «φύτρωσε» πρόσφατα στο Κολωνάκι ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς –με κοτόπουλο, ρύζι, κρέμα poblano, σαλάτα και γκουακαμόλε, λόγου χάρη, αλλά και με πικάντικους κεφτέδες και γιαούρτι ή με brisket από Black Angus, σαλάτα κινόα και μαρμελάδα από πιπεριές jalapenos–, ενώ μπορείς πάντα να φτιάξεις το wrap σου, με τορτίγια είτε κλασική είτε ολικής άλεσης, στα μέτρα σου, επιλέγοντας τη βάση, τη σαλάτα και τη σάλτα της γέμισης. Εκτός από καφέ, σπιτική λεμονάδα, κρασί ή μπίρα, μπορείς να τα συνοδεύσεις και με μια draft Margarita ή ένα Cantarito από τις κάνουλες του «Τhe Wrap»: την πρόταση του νέου μοντέρνου street food spot συμπληρώνουν τέσσερα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, σε επιμέλεια του βραβευμένου mixologist Γιάννη Σαμαρά, τα οποία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τορτίγιες, μπορείς να τα πάρεις και to go. (Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι, 2103646750)

Περισσότερες πληροφορίες

The Wrap

Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.