Το «Giacomo»... διπλό

Tώρα που το πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο, τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης.

Το «Giacomo»... διπλό

Με το που άνοιξε στην κηφισιώτικη οδού Λεβίδου απέκτησε πιστούς και καθόλου άδικα· το «Giacomo» έχει κλασική αρχοντιά και ως προς την κουζίνα του είναι από τα πιο συνεπή ιταλικά της πόλης. Τώρα που επεκτάθηκε και στο διπλανό χώρο, όπου βρίσκαμε άλλοτε το «Bellini», απέκτησε μια κομψή, δεύτερη, εξίσου κομψή σάλα με πολυελαίους, καθρέπτες, λευκοστρωμένα τραπέζια και πιο έντονη της αίσθηση της τραπεζαρίας.

Το «Giacomo»... διπλό - εικόνα 1

Έτσι τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη –η φανταστική, έξτρα δροσερή caprese που... μοντερνίζει με ένα λεπτό ζελέ ντομάτας και μοσχοβολάει βασιλικό ή τα al dente ζυμαρικά όπως η κλασική μακαρονάδα caccio e pepe και τα conchiglioni με ραγού από κουνέλι, ιταλικό comfort food που σε ζεστάίνει εκ των έσω– έχουν πλέον μεγαλύτερο πεδίο δράσης, ενώ ο αρχικός χώρος, που έχει γοητευτική αύρα μπιστρό, παίζει πιο άνετα (και) στο κομμάτι του ποτού, δίνοντας περισσότερο αέρα στο μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.