Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, μελωδίες άρπας και τζαζ μουσικοί συναντιούνται απέναντι από τον Ιερό Βράχο.

Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης

Παραδοσιακές και πιο σύγχρονες ελληνικές γεύσεις, μελωδίες άρπας και τζαζ μουσικοί συναντιούνται απέναντι από τον Ιερό Βράχο.

Γιορτινά πιάτα και τζαζ στο Μουσείο Ακρόπολης - εικόνα 1

Πηγαίνοντας τώρα τις ­γιορτές στο Μουσείο Ακρόπολης για τις μουσικές εκδηλώσεις, τα παιδικά εργαστήρια, τις ξεναγήσεις ή το γούρι για το 2018, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το στεφάνι μυρτιάς που εικονίζεται σε μια μαρμάρινη πλάκα στην Αίθουσα των Κλιτύων, μπορείτε κάλλιστα να ανεβείτε στο café-εστιατόριο για ένα κρητικό πιλάφι με στάκα και σπιτικό αρνίσιο καβουρμά ή ένα λεμονάτο ζυγούρι. Ο νέος κατάλογος, πάντα προσανατολισμένος στις παραδοσιακές και τοπικές ελληνικές γεύσεις, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του και όπου να ’ναι θα έχει και γευστικά, και μουσικά «sides». Προχωρώντας προς τα Χριστούγεννα, στο γευστικό ρεπερτόριο θα προστίθενται και πιάτα ημέρας, άλλα πιο κλασικά (το Σάββατο 23/12, ας πούμε, θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα) και άλλα πιο σύγχρονα, και το φαγητό θα συνοδεύουν μελωδίες άρπας. Επιπλέον, μέχρι τα τέλη του μήνα, κάθε Παρασκευή που το εστιατόριο μένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα, γνωστοί μουσικοί της αθηναϊκής τζαζ σκηνής θα βάφουν τα βράδια με χριστουγεννιά­τικο χρώμα, ερμηνεύοντας γνωστά κομμάτια του είδους. Είναι κι εκείνη η θέα στην Ακρόπολη...

Έχετε υπόψη ότι τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου στο 2109000915.

Περισσότερες πληροφορίες

Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.