«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι - εικόνα 1

Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Το λευκό, μίνιμαλ «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, αγαπάει τα αποστάγματα, τους θαλασσινούς μεζέδες, το ψιλό ψαράκι και τις θαλασσινές μακαρονάδες. Εκτός από το να καθίσεις για ένα τσίπουρο παρέα με κοπανιστή και φάβα, χταπόδι ξιδάτο, όστρακα, μύδια αχνιστά και σαγανάκι και άλλα πολλά, θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια άλλη οδό: από την κουζίνα που θα δεις μπαίνοντας στο αριστερό σου χέρι θα παίρνεις στο χωνάκι αθερίνα, γαύρο, γαριδάκι και καλαμάρι to go! Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι

Αθηναΐδος 3, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.