Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα το «Κ. Grill», το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 1

Μοντέρνο και νεανικό περιβάλλον, με δροσερή βεράντα, ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, βάζει στο παιχνίδι μια εντελώς νέα αντίληψη για την casual κρεατοφαγία με σούπερ ποιοτικές προτάσεις: ένα τεράστιο χοιρινό tomahwak (κοντά στο κιλό), χειροποίητα βουβαλίσια μπιφτέκια, σιγομαγειρεμένο κότσι με πουρέ πατάτας ή μελιτζάνας και ακόμη αγαπημένες σπεσιαλιτέ, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια, το γιαουρτλού κεμπάπ, η λεμονοριγανάτη τηγανιά κοτόπουλου και, φυσικά, το απαραίτητο σουβλάκι σε καλαμάκι και τυλιχτό, ο γύρος και το κεμπάπ.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 2

Δίπλα τους παίζει και η γνήσια ελληνική παράδοση, καθώς πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα από ολόφρεσκα κρεατικά βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο. Ταυτοχρόνως με το «K. Grill» στη Βούλα, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «K. Grill» στην Καλλιθέα, που άνοιξε πρώτο το δρόμο της προσιτής κρεατοφαγίας επιπέδου σε περιβάλλον industrial και άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 3

Το μεράκι, η απλότητα της ελληνικής τέχνης στο ψήσιμο του κρέατος, τα ολόφρεσκα προϊόντα και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με την εγγύηση του ομίλου Καστελόριζο ένα πράγμα δηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας: θα φάμε καλά και φέτος το καλοκαίρι.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040 /
Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765,
www.kgrill.gr

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.