Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, παρεΐστικο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 1

Και τα δύο, πάντως, βάζουν στην ατζέντα μας μια πολύ ξεχωριστή πρόταση ψαροφαγίας με άποψη και σε πολύ φιλικές τιμές, με το πιο ακριβό πιάτο να μην ξεπερνάει τα € 9,90. Το μενού κάνει focus στα ­ολόφρεσκα μικρόψαρα –γαύρος, σαρδέλα, κουτσομούρα, προσφυγάκια, αθερίνα–, αγαπάει τα όστρακα και τα ιδιαίτερα ορεκτικά, όπως μια σαλάτα με φακές, ντομάτα, μάραθο και καπνιστή ρέγκα, και συμπληρώνεται από μια σειρά πεντανόστιμων μαγειρευτών: μύδια σε τρεις παραλλαγές (αχνιστά με λευκό κρασί, σκόρδο και μαϊντανό, με ούζο και μάραθο και τεριγιάκι με γλυκιά τσίλι σος), κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο, γαριδομακαρονάδα.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 2

Ευγενικό κι επαγγελματικό το σέρβις κι ευπρόσδεκτο το κέρασμα με παγωτίνια.

46ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 2291055171, Ψαρού Σαρωνίδα /
Πλ. Κανάρη (δίπλα στο δημαρχείο), Λαύριο, 2292159003, Ψαρού Λαύριο

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.