Μεξικάνικο pairing στην «Αγορά»

Mε αφορμή τον εορτασμό των 20 του χρόνων το εστιατόριο των Αμπελοκήπων σερβίρει ένα ειδικό μενού με μεξικάνικα χρώματα, βάζοντας δίπλα του και λίγη Γαλλία-Ιταλία.

Μεξικάνικο pairing στην «Αγορά»

Mε αφορμή τον εορτασμό των 20 του χρόνων το εστιατόριο των Αμπελοκήπων σερβίρει ένα ειδικό μενού με μεξικάνικα χρώματα, βάζοντας δίπλα του και λίγη Γαλλία-Ιταλία.

Μεξικάνικο pairing στην «Αγορά» - εικόνα 1

Το επόμενο ειδικό μενού φαγητού-κρασιού που σερβίρει, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων στην αθηναϊκή σκηνή, το «Αγορά», μέχρι και την Πέμπτη 11/5, θα σας πάει μέχρι το Μεξικό. Tacos με ψητό κοτόπουλο, enchiladas με ξεψαχνισμένο χοιρινό, κόκκινα φασόλια και καλαμπόκι, fajitas με μοσχαρίσιο διάφραγμα και churros κανέλας με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και πικάντικη σάλτσα σοκολάτας συνοδεύονται με δύο ποτήρια κρασί που έχει επιλέξει ο σομελιέ Γιάννης Μακρής –La Vieille Ferme Rose (Cincault, Grenache, Syrah) και Luca Bosio Barbera d’ Alba– και ένα μίνι κοκτέιλ Tequila-Mango spirit. To κόστος του μενού είναι € 28 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.