Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του γνωστού και ιδιαίτερα δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη - εικόνα 1

Στο λευκοντυμένο «Εlectra Roof Garden» στην κορυφή του ξενοδοχείου «Electra Palace» στην Πλάκα, που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα και κοντινά πλάνα της Ακρόπολης, η Πέμπτη 23/2 αφιερώνεται στα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου – με τον ίδιο τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, οινοπαραγωγό και οινολόγο με διορατικότητα και ταλέντο, να δίνει το «παρών». Το λευκό του κτήματος της Επανομής, σε ρόλο καλωσορίσματος θα κάνει την αρχή, ενώ από εκεί και πέρα Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc-Fumé, Viogner, Avaton (Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο) και γλυκιά Μαλαγουζιά όψιμου τρύγου θα συναντήσουν, αντίστοιχα, καραβίδα με μαυρομάτικα φασόλια, φιλέτο φαγκρί με κινόα και σπανάκι, ριζότο κολοκύθας με πιπεριά Φλωρίνης, μέντα και μπέικον, μοσχαρίσια short ribs με νιόκι πατάτας και τρούφα και μια μους σοκολάτας με σος από φρούτα του δάσους. Το pairing φαγητού-κρασιού κοστίζει € 50 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Electra Restaurant

Ξεν. «Electra Palace», Νικοδήμου 18-20, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.