Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion» - εικόνα 1

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, που έκανε εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε στο εστιατόριο του καινούργιου ξενοδοχείου «Kenshō Boutique Hotel & Suites» στον Ορνό, είναι ο επόμενος σεφ-καλεσμένος του Dinner by 2 του «Albion», που «δανείζει» τις Πέμπτες την κουζίνα του σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου. Το μενού που θα σερβιριστεί στις 2/2 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε την υψηλού επιπέδου δημιουργική ελληνική κουζίνα του μέσω μιας σειράς από πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις όπως το χταπόδι κονφί με παγωτό ντομάτας και υγρά ραβιόλια ελιάς, το pork belly με φρέσκα βότανα, μπουγιόν χοιρινού, πετιμέζι και yuzu, σαλιγκάρια με ξινόχοντρο, κρέμα σέσκουλο και ελαιόλαδο, κακαβιά με σφυρίδα κονφί και φύκια, κι ένα στιφάδο… με Wagyu.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.