Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Η «Μονοκατοικία»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 1

Με την πλατφόρμα οnline booking του «α» κάνεις κράτηση εύκολα και γρήγορα στη μοντέρνα ταβέρνα του Χαλανδρίου, που ανάβει το τζάκι της και ρίχνει στο τραπέζι γραβιέρα Νάξου με ξηροκαρπάτη κρούστα και σάλτσα από ρακόμελο και κότσι χοιρινό με μπίρα και δεντρολίβανο.

Το «Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 2

Μοντέρνο, φιλικό, νόστιμο, το «αδερφάκι» των Μελισσίων είναι δημοφιλές, οπότε καλό είναι να εξασφαλίσεις τραπέζι. Μετά θα έρθουν φάβα, δροσερές σαλάτες, κεφτεδάκια, γαμοπίλαφο, μαμαδίστικο αρνί με πατάτες στο φούρνο κ.ά. πολλά.

Το «Αποστακτήριον»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 3

Η Ζωή Μελέτη που έχει φτιάξει με τον αδερφό της Κωνσταντίνο αυτό το πολύ περιποιημένο στέκι στη Νέα Ερυθραία τα ψάχνει τα υλικά της κι έχει μπόλικο μεράκι. Πλάθει ρεβιθοκεφτεδάκια και μπιφτέκι από βουβαλίσιο κιμά, βάζει πατάτες στη χόβολη και δεν ξεχνάει τα θαλασσινά.

Η «Βόλτα»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 4

Ένα κλικ και μετά η Ελισάβετ κι ο Ξενοφώντας αναλαμβάνουν να σε βολτάρουν στα σπιτικά τους μαγειρέματα με ορμητήριο τα Κάτω Πετράλωνα. Μη χάσεις το ιδιαίτερο χούμους από κόκκινο φασόλι, το χορτοφαγικό μπιφτέκι από μανιτάρια, φακές και κινόα και το πικάντικο σπετζοφάι τους.

Το «Βραστό»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 5

Πολύχρονη ιστορία και πολύχρωμη σάλα σε μια φιλόξενη ταβέρνα στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, με στιλ που ταιριάζει απόλυτα στο τώρα. Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανιά και χοιρινό κοντοσουβλάκι στήνουν κρεατοκατάσταση κι εσύ κλείνεις θέση για τους φίλους σου με ένα κλικ.

Ο «Μαζωμός»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 6

Ταβέρνα έξω καρδιά, που από το Μαρούσι θα σας πάει ομαδικώς μέχρι τη Νάξο με το λαογραφικό της σκηνικό διάστικτο με φωτογραφίες και παλιά αντικείμενα, τα πεντανόστιμα αρδουμάκια (γαρδουμπάκια δηλαδή), την κατσικομακαρονάδα και το ρόστο.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Βραστό (το)

Ρόδων 3, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Μονοκατοικία

Φιλικής Εταιρείας 39, Κάτω Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.