Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 1

Το μοντέρνο περιβάλλον του εμπορικού κέντρου, τα ωραία μαγαζιά και ο happy στολισμός μας βάζουν σε γιορτινό mood. Το «Flocafe Εspresso Room» στον τρίτο όροφο είναι cool, με διάφορες γωνίτσες κι επίπεδα αλλά και μεγάλη μπάρα. Σερβίρει στη σάλα με το ήπια industrial ντεκόρ και τη θέρμη του ξύλου και βγάζει τραπεζάκια στην απέναντι πλευρά του αιθρίου, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο κι έξω στη βεράντα με την άπλετη θέα και τη γέφυρα του Καλατράβα σε πρώτο πλάνο.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 2

Πρωταγωνιστής στο brunch menu τα αβγά: ομελέτες με λαχανικά και τυρί, scrambled eggs, eggs in a hole (αβγά μάτια μέσα σε ψωμί), ποσέ, ακόμη και white omelet (ομελέτα μόνο με ασπράδια) για τους healthy eaters. Διαλέξαμε αβγά Benedict με καπνιστό σολομό και αβγά με μπέικον, τριμμένες τηγανητές πατάτες και Grana Padano, και τα δύο πάνω σε προζυμένιο ψωμάκι με βούτυρο Κερκύρας και σος ολαντέζ – νοστιμότατα και γεύμα από μόνα τους. Ο τρίτος της παρέας, ως vegetarian, προτίμησε τη σαλάτα quinoa με γλυκά ντοματίνια, κάσιους και βινεγκρέτ παλαιωμένου βαλσάμικου: πολύ ιδιαίτερη, με λεπτή γεύση και πολύ μεγάλη – δεν τα κατάφερε μόνος του οπότε τη μοιραστήκαμε.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 3

Η συνέχεια είχε πολύ αφράτα pancakes γαρνιρισμένα με βατόμουρο, μύρτιλο, αρωματική κρέμα βανίλιας και σιρόπι σφενδάμου, κανελάτα french toasts, αιθέρια και όσο πρέπει γλυκά, και γιαούρτι πλήρες με superfoods (ιπποφαές, καρύδια, ξερά φρούτα και διάφορα berries) για τον healthy eater της παρέας. Ο ίδιος επέλεξε και το smoothie Cookie lover με γιαούρτι, μπανάνα, τριμμένα μπισκότα Μιράντα και Oreo, γκρανόλα, βρώμη και σιρόπι λευκής σοκολάτας. Full σε γεύση μπανάνας και με ωραία παρουσίαση μέσα σε ένα ρετρό μπουκάλι γάλακτος. Το brunch menu συνοδευόταν από δύο κοκτέιλ, Bloody Mary και Mimosa, με αφρώδη οίνο και χυμό πορτοκαλιού.

Στο τέλος απολαύσαμε έναν εξαιρετικό single oringin καπουτσίνο Honduras premium Arabica. Το νέο και ωραίο brunch στα «Flocafe Εspresso Room» προσφέρεται καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στα καταστήματα σε The Mall Athens, Athens Metro Mall και Golden Hall αλλά και στη Νέα Ερυθραία.

Περισσότερες πληροφορίες

Flocafe Espresso Room

Εμπορικό κέντρο The Mall Athens, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Flocafe Espresso Room

Χαρ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.