«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Γενικά το sushi είναι ακριβό. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, οι οποίες –χωρίς να κατεβάζουν τον πήχη της ποιότητας– δίνουν τη δυνατότητα να γευτείς αυτό το κομμάτι της κουζίνας του Ανατέλλοντος Ηλίου χωρίς να «ξηλώσεις» την τσέπη σου. Το «Sakana» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη άφιξη για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το μαγαζί έχει αφαιρετική διακόσμηση, είναι σχετικά μικρό, αλλά ευχάριστο και δίνει τη δυνατότητα του «έξω» χάρη σε ένα μικρό οριοθετημένο χώρο, που σίγουρα προσφέρεται τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Ο κατάλογος υπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά το sushi περίπου σε όλες τις μορφές του. Το κάνει μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή με (κατά μέσο όρο) € 5 για τα 8 τεμάχια maki rolls, ενώ τα special rolls κοστίζουν (κατά μέσο όρο επίσης) € 7,50. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως nigiri, sashimi κ.λπ. Πινελιές στο μενού αποτελούν μερικά ενδιαφέροντα starters (όπως το tuna tartar) και τέσσερις σαλάτες με καλύτερη τη wakame, ένα μείγμα από μαριναρισμένα φύκια με σουσάμι, αγγούρι, καρότο και ρέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakana

X. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.