«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 1

ένας εξωτικός δροσερός κήπος χάρμα οφθαλμών όπου θα λημεριάσετε όλο το καλοκαίρι, μεγάλη και ολόφωτη σάλα, πάρα πολλά τραπεζοκαθίσματα, πολύ προσωπικό –πάντα βρίσκεις τραπέζι και αναμονές στο σερβίρισμα δεν υπάρχουν– και, γενικά, αίσθηση οικεία και χαλαρή, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια όπου μπορείς να πιεις από ούζο και τσίπουρο μέχρι κρασί σε ποτήρι, μπίρα ή ποτό, τσιμπολογώντας ό,τι κάνεις κέφι από το μενού

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 2

Στον κατάλογο, εκτός από τα αναμενόμενα (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), θα συναντήσετε και απροσδόκητες σπεσιαλιτέ για το είδος του μαγαζιού: τηγανητές πατάτες με αβγά και σουτζούκι, παστουρμάς με αβγά ή σκέτος αλλά και φιλέτο κοτόπουλου για τους πιο λιτοδίαιτους. Στα συν του μαγαζιού, οι φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, οι αλάδωτες πίτες, οι ωραίες σαλάτες. Ευπρόσδεκτο κέρασμα στο τέλος μια γερή μερίδα λουκουμάδες με αρωματικό μέλι και εξίσου ευπρόσδεκτη η value for money πολιτική του μαγαζιού. Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.