«Κ. Grill» και στη Βούλα

Το γραμμένο με καλαμάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια και πικάνιες στόρι, εμπλουτίζεται με νέες σελίδες με το opening ενός ακόμη μοντέρνου χώρου casual κρεατοφαγίας.

«Κ. Grill» και στη Βούλα

Το «Κ. Grill», το casual κρεατοφαγικό στέκι του ομίλου Καστελόριζο, ξεκίνησε το 2011 στην Καλλιθέα. Τώρα, πέντε σχεδόν χρόνια μετά, το γραμμένο με καλαμάκια, γιαουρτλού κεμπάπ, μπριζολάκια, μπιφτέκια με αβγά, πιτούλες και πατάτες στόρι, που δεν παραλείπει και μια πικάνια, εμπλουτίζεται με νέες σελίδες με το opening ενός δεύτερου χώρου στη Βούλα. Αντιστοίχως φιλικό σε διάθεση, με μοντέρνο χαρακτήρα και αυτό, με γεωμετρικό πλακάκι στο πάτωμα, ξύλινα έπιπλα, ζαρντινιέρες με φυτά και μπλε πινελιές που ταιριάζουν με το θαλασσινό αέρα της περιοχής, πέρα από το grill, που είναι ο τομέας του, βγάζει από το… μανίκι του κι ένα αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.