«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στο Χαλάνδρι.

«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στην Αθήνα. Το «La Gratella» φιλοξενείται στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Anema e cuore» ανοίγοντας τη δική του βεντάλια συνταγών (μελιτζάνα με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας στο φούρνο, καρμπονάρα, παπαρδέλες με λουκάνικο από τη Νόρτσια, πάστα τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, ριζότι, πίτσες κ.ά.) σε μια ζεστή σάλα με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι, τουβλάκι, χαριτωμένα καδράκια, φλοράλ, καρό και μονόχρωμα μαξιλαράκια στις καρέκλες, ένα vintage λαχανί ψυγείο και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες με ιταλικό χρώμα. Κάπου θα δείτε και το εξώφυλλο του «Felicita».

Περισσότερες πληροφορίες

Gratella (La)

25ης Mαρτίου 21 & Ομήρου, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.