«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 1

Με cosy καναπέδες, stands, αλλά και μια μασίφ ξύλινη μπάρα με μια περίτεχνη μπουκαλιέρα, το «Mayor», που πήρε τη θέση του γνωστού «JK» στην πλατεία Κολωνακίου, είναι άνετα πολυτελές. Τον εσωτερικό σχεδιασμό του καινούργιο all-day χώρου υπογράφει η Σμ_art architecture_interiors_construction. Όσο για την κουζίνα, με consultant chef τον Μανώλη Πλατέλλα και executive chef τον Γιώργο Νεστορίδη, κινείται σε σύγχρονους ρυθμούς, ενσωματώνοντας στην πρότασή της πολλά ελληνικά υλικά και αναφορές.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 2

Στον κατάλογο θα συναντήσετε λόγου χάρη paccheri με κοτόπουλο, άγρια μανιτάρια, πέστο λιαστής ντομάτας και κρασοτύρι από την Κω, ριζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και κακαβιά, μαύρο χοίρο με πουρέ καρότου, μηλίτη και αρώνια, θα συναντήσετε όμως κι ένα rib eye ή ένα burger από Black Angus. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.