Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Η μεγάλη γιορτή του χειμώνα, το Christmas Food Festival στην Helexpo, χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένες γεύσεις από εξαιρετικούς παραγωγούς, καθ` όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό

Σε έναν ζεστό χώρο, τα ελληνικά κυρίως προϊόντα είχαν την τιμητική τους, τόσο στα stands των εκθετών όσο και σε μία σειρά σεμιναρίων και γευστικών δοκιμών που τιμήσατε με την παρουσία σας.

Η ψηφοφορία

Με την είσοδό τους στο χώρο της Helexpo, οι επισκέπτες προμηθεύονταν ένα δελτίο, πάνω στο οποίο καλούνταν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας με τα 10 πρώτα προϊόντα που διακρίθηκαν.

  • 1. Τριλογία Ομήρου, Τυροκομείο Ίου – Νιώτικο
  • 2. Πιπερόμελο, Ναουμίδης – Όλα Πιπεριά
  • 3. Λουκάνικο με πράσο, Παραδοσιακά Λουκάνικα Μουτεβέλης
  • 4. Φυστικοκοπραλίνα, Ο Φώτης – Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης
  • 5. Γκερεμέζι, φρέσκο τυρί – KaidanCheese
  • 6. Βαλσάμικο Ξύδι – Kalamata Papadimitriou
  • 7. Δροσουλίτης,Φάρμα Καραλάκης – Delicatessen
  • 8. Προσούτο Ευρυτανίας, Αλλαντοποιείο Στρεμμένου
  • 9. Μπισκότα Βελανιδιού, Acorn Cookies
  • 10. Φάβα Σχοινούσας, Φάβα Σχοινούσας, ποικιλία Κατσούνι – Μανώλης Κωβαίος

Φυσικά, δεκάδες ακόμα προϊόντα απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και την εκτίμηση του κοινού, που τα τίμησε δεόντως, με δοκιμές και αγορές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.