«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Ήρθε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα.

«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Τελευταία άφιξη στην όλο και περισσότερο γιαπωνεζόφιλη Γλυφάδα, το «Homu» ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα. Το ξύλο –βλ. χειροποίητοι ξύλινοι πάγκοι με ψηλά stools–, που συνδυάζεται με μέταλλο και γυαλί στο ντεκόρ, αφήνει θερμή εντύπωση, η ανοικτή κουζίνα δίνει επιλογές σε κλασικά maki, nigiri και λίγο πιο «πλούσιες» περιπτώσεις, όπως τα gunkan με καβούρι, σος Philadelphia και μαύρου σκόρδου, κι είναι πράγματι φτηνό. Ένα sushi combo 24 τεμαχίων, ας πούμε, κοστίζει € 22. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με σάκε, μπίρα ή ελληνικό βιολογικό κρασί. Κοκτέιλ προς το παρόν δεν έχει, θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, που θα φτιαχτεί ένα εξωτερικό μπαρ στη μεγάλη πρασιά του. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Homu sushi bar

Δημ. Γούναρη 135, Άνω Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.