«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box».

«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box». Το «Giacomo» έχει επιλέξει τη φιγούρα του συνονόματου Casanova για το λογότυπό του κι ο ζεστά πολυτελής χώρος, τον οποίο διαμόρφωσε η interior designer Αλεξάνδρα Νικολάου φαίνεται πως έχει την ανάλογη γοητεία. Αέρας Βενετίας, Μιλάνο, Φλωρεντίας πνέει στη σάλα με τα ξύλινα/δερμάτινα στοιχεία, τα γύψινα σκαλίσματα και το μεταλλικό μαύρο φούρνο δίπλα στο μπαρ, ντύνοντας την ιταλική κουζίνα του νέου σποτ, την οποία έχει αναλάβει ο Θάνος Κουλτούκης (νωρίτερα στη «Fuga»). Πέρα από το να πιείτε ένα ιταλικό κρασί, δοκιμάζοντας τη συλλογή των τυριών και αλλαντικών και τη σιτσιλιάνικη καπονάτα με χταπόδι, το βιτέλο τονάτο, την καρμπονάρα, την ταλιάτα ή την κοτολέτα αλά Μιλανέζε, μπορείτε να καθίσετε και το πρωί για καφέ ή κάποιο σνακ. Σύντομα θα σας γράψουμε πιο αναλυτικές εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.