Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

Δίνουν καλή αφορμή για μια γευστική στάση μετά τα ψώνια των γιορτών, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και στα Άνω Πατήσια.

Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

Δίνουν καλή αφορμή για μια γευστική στάση μετά τα ψώνια των γιορτών, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και στα Άνω Πατήσια.

Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» - εικόνα 1

Την ευκαιρία να δοκιμάσετε περισσότερες από τις γεύσεις του σε πολύ συμφέρουσα τιμή σας δίνει ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» εδώ και λίγο καιρό και στις τέσσερις έδρες του. Η νέα πρόταση είναι διαφορετικά μενού επτά πιάτων για δύο άτομα, που αντλούν από τη δεξαμενή των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων σπεσιαλιτέ του. Ένα τέτοιο μενού θα συναντήσετε στα Άνω Πατήσια με € 14,5 το άτομο, ενώ δύο διαφορετικά, κρεατοφαγικής κατεύθυνσης, προσφέρονται στο Σύνταγμα και τρία (δύο κρεατικών κι ένα θαλασσινό) στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά, όλα προς € 19 το άτομο.

Για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε ότι στο Χαλάνδρι π.χ. πληρώνοντας από € 19, μπορείτε να μοιραστείτε πράσινη σαλάτα, χορτοκεφτέδες με άγρια χόρτα, μυρωδικά και φέτα, γραβιέρα Νάξου τηγανητή με σουσάμι, μέλι και μπέικον, κριθαρότο με μανιτάρια, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, σαντορινιό (δηλαδή χοιρινά φιλετάκια με σος κρασιού, κάπαρη και πουρέ από πατάτα και μελιτζάνα), κατσικάκι με δεντρολίβανο και ένα μιλφέιγ.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα

Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.