«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος βλέπει από τα ψηλά τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης.

«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος χαζεύει από τη βεράντα του τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης. Το «Swell» (που πάει να πει ανάμεσα σε άλλα και «φουσκοθαλασσιά») ξεκινάει από νωρίς με καφέ και πρωινό, για να δώσει τη σκυτάλη σε σαλάτες και κρύα πιάτα, mini burgers, mini hot dogs και mini pizzas ενώ, στο κλίμα του τελευταίου ιαπωνόφιλου γευστικού trend, έχει να προτείνει και sushi. Από τη νέα αυτή πρόταση με τη χαλαρή, lounge διάθεση δεν λείπουν και τα κοκτέιλ: Daiquiris, Mojitos, Martinis αλλά και signature συνταγές όπως, π.χ., μια Margarita με λικέρ πορτοκάλι, λάιμ και μαρμελάδα περγαμόντο. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.