Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Tο πρώτο «Biftekakia & Souvlakia» ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό. Tο αγάπησαν λοιπόν οι Αθηναίοι το μαγαζί. Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτά με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί και όλα τα παραπάνω σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου, που γίνονται από φρεσκότατο κιμά και δική τους συνταγή με μυστικά αρτύματα. Τα σουβλάκια είναι όλα χειροποίητα και οι πιτούλες τους, πάντοτε αλάδωτες, απλές ή ολικής αλέσεως, σερβίρονται ψιλοκομμένες, με αλάτι και ρίγανη.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας - εικόνα 1

Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ). Εκτός από το φαγητό, στην αποδοχή του μαγαζιού έχει παίξει ρόλο και η έμφαση στη διακόσμηση. Πολύ μακριά από το κλασικό σουβλατζίδικο, η καλαίσθητη αίθουσα με τα λευκά τραπέζια και τις καρέκλες εντάσσει το χώρο από άποψη ύφους στις μοντέρνες ταβέρνες, ενώ ο άπλετος φωτισμός και τα πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά μέσα σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συνεισφέρουν στη δημιουργία ­μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Ιλισίων 26,​ Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Συγγρού 141, Νέα Σμύρνη, 2109353500 / Λεωφ. Κηφισίας 202, Nέο Ψυχικό, 2106723900, www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.