Έχουμε κι εμείς «Penny Lane»

Το αδερφάκι του cafe-bar «9Βήτα», επίσης στο Χαλάνδρι, ξεκινάει από νωρίς με καφέ, μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο και…

Έχουμε κι εμείς «Penny Lane»

Δεν είναι Λίβερπουλ. Είναι Χαλάνδρι. Αλλά βλέπεις την ταμπέλα που γράφει «Penny Lane» και μπαίνεις έχοντας στο μυαλό σου τον Λένον στο πιάνο, τον Χάρισον να παίζει κόνγκα και την τρομπέτα να «παρεμβαίνει» πού και πού. Το αδερφάκι του cafe-bar «9Βήτα» ξεκινάει από νωρίς με καφέ, μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο και βγάζει πίτσες και pulled (ξεψαχνισμένο) brisket, ενώ έχει να προτείνει και burgers με πανσέτα, πικάντικη μαγιονέζα και τσένταρ, BBQ spare ribs και αρκετά ακόμα. Η Αλεξάνδρα Τακορίδη που έχει αναλάβει την κουζίνα του νέου αυτού ολοήμερης λειτουργίας γουστόζικου χώρου με την οροφή που ανοίγει, τα φωτάκια, τα πολύχρωμα έπιπλα και την κουλ αύρα κινείται σε casual δρόμους.

Περισσότερες πληροφορίες

Penny Lane

Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.