Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga» - εικόνα 1

Το εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής βγήκε για άλλη μια χρονιά σ’ αυτόν τον πραγματικά φοβερό, γεμάτο δέντρα, λουλούδια και μυριστικά κήπο, παρέα με τις γευστικές προτάσεις του Θάνου Κουλτούκη –burgers, σαλάτες, ριζότι, ζυμαρικά κ.ά.–, ενώ την μπάρα ανέλαβε να ανανεώσει ο πολύ καλός Θάνος Προυναρούς (βλ. «Baba au rum»), παίζοντας στις «συνθέσεις» του ανάμεσα σε αγαπημένα classics και πιο μοντέρνα twists. Μπορείτε να δώσετε ραντεβού στο «Fuga Garden» και για ένα early drink με λουλουδάτους τόνους και δροσιά, μια που το μπαρ ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.