Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Τηρεί τις παραδόσεις με μια έξτρα κάρτα με νηστίσιμα, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά.

Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Φωτεινό, ευχάριστο, με ζεστά μοντέρνο look, το «Κουκουνάρι» του Χολαργού στην πρώτη του Σαρακοστή τηρεί τις παραδόσεις, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά. Στην κάρτα με τα νηστίσιμα, που ήδη ξεκίνησαν να σερβίρονται, θα βρείτε προτάσεις όπως καραμελωμένο χταπόδι με ρόκα και σπανάκι, μαύρο βαλσάμικο και πιπεριά Φλωρίνης, φάβα με κρεμμυδάκι, κάππαρη και καπνιστή πάπρικα, μύδια και γυαλιστερές αχνιστά σε λευκό κρασί με ντοματίνια, θυμάρι και σέλερι, ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και καπνιστό σολομό, ριζότο με γαρίδες και σπαράγγια και μπακαλιαράκια τηγανητά σε σκορδαλιά από ρεβίθι με πέστο παντζαριού. Ακόμη κι αν δε νηστεύετε, μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πιάτα του σταθερού καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.