Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη

O ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger επιστρέφει στο «Spollati» για ένα ακόμη after office γευστικό event την Πέμπτη 15/1.

Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη

O ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger επιστρέφει στο «Spollati» για ένα ακόμη after office γευστικό event την Πέμπτη 15/1.

Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη - εικόνα 1

Την προηγούμενη φορά πρότεινε ένα ιταλικό γευστικό… mix. Το επόμενο session, την Πέμπτη 15/1, είναι εμπνευσμένο από την αμερικάνικη κουζίνα. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger Σπύρος Παγιατάκης θα αναλάβει εκ νέου τα dexx της κουζίνας του «Spollati» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και το κτήμα Μουσών θα προσφέρει τα συνοδευτικά κρασιά. Το μενού του δεύτερου αυτού after office event αυτή τη φορά ξεκινάει με σούπα κολοκύθας με μπέικον και συνεχίζει με μίνι μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο, mac(aroni) & cheese και κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας και φουντουκιού, για να καταλήξει σε μπράουνις με σος από ράσμπερι.

Περισσότερες πληροφορίες

Barrus

Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.