«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Ο συνδυασμός μιας ανοικτής κι ευέλικτης κουζίνας κι ενός άνετου, χαλαρού χώρου με κολεγιακές αισθητικές αναφορές αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και το ολοήμερο concept του Γκαζιού, αφού επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι (φωτό), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του εγκαινιάζοντας μια τρίτη έδρα στo νούμερο 5 της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Στο γευστικό sampling (βλ. σάντουιτς, burgers, πίτσα, γλυκά, καφές και κοκτέιλ) του «Gazi College» έρχονται πλέον να προστεθούν και κάποιες νέες άλλου τύπου επιλογές, όπως λόγου χάρη σολομός τεριγιάκι, ψαρονέφρι on the chips ή ταλιάτα με σος café de Paris, ενώ εκτός από το να πιάσει θέση στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία, με φόντο τις ατελείωτες σειρές βιβλίων, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το take away ή το delivery.

Γρηγ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.